ISDE subsidie combineren met isolatiemaatregel

Warmtepomp + isolatie = winst!

In de nieuwe ISDE subsidieregeling geldt de verplichting tot het uitvoeren van minimaal 2 maatregelen. Nu is er de mogelijkheid om dit te combineren met de aanschaf van een warmtepomp.

Dat is extra interessant voor mensen die bijvoorbeeld al HR++ glas en spouwmuurisolatie hebben, en die alleen hun dak willen laten isoleren. De bijdrage van de overheid op een gemiddeld dak is al gauw € 2.000. Die loop je mis als er maar 1 maatregel wordt uitgevoerd.

Een ander voorbeeld is dat je alleen een nieuwe vloer krijgt in je woonkamer of de kruipruimte laat isoleren. Door die ene maatregel ga je zeker energie besparen maar daarop ontvang je geen subsidie. Zonde toch!?

Door een warmtepomp toe te voegen (al dan niet hybride) wordt het plaatje anders. Op de installatie van een kleine warmtepomp zit namelijk een subsidie van €1.450. RVO sponsort dus gemiddeld € 2.000 voor je dak + € 1.450 voor de warmtepomp. Dat is € 3.450 voor 2 maatregelen tegenover € 0,- voor 1 maatregel!

Zo stap je dus wel heel voordelig over naar een warmtepomp. Om te berekenen wat jouw subsidiebedrag is bekijk de website van Simpel Subsidie.

Contact

Neem voor meer informatie contact met ons op.

  Durocan is een merk
  van Durocan b.v.

  info @ durocan.com
  algemene voorwaarden

  trotse partner van

  © 2020 Durocan

  Back To Top