Woningcorporaties

Innovatief energieconcept
Verduurzaming is een belangrijk thema in de ontwikkeling van het woningbezit van uw corporatie. U wilt niet alleen stappen maken in het energielabel maar juist het comfort verbeteren en tegelijk het energieverbruik verminderen. Veel maatregelen richten zich op isolatie en het plaatsen van zonnepanelen. Maar door de urgentie rondom gasloos verwarmen is het interessant om ook de gas CV te vervangen door een duurzame manier van verwarmen. De Durocan biedt die mogelijkheid!

Ideale gas vervanger in bestaande bouw
De Durocan maakt warm water tot 78°C waarmee de boiler wordt opgewarmd of het huis wordt verwarmd. Door de relatief hoge temperatuur is een boiler van 200 L voor een 4-persoons gezin voldoende. Voor extra comfort is er ook een 300 L boiler beschikbaar. De Durocan is de ideale vervanging voor uw bestaande gasgestookte CV ketel. Bovendien is het systeem zeer onderhoudsarm met een lange levensduur van 20 jaar of meer.

CONTACT

Plan een introductiegesprek

Wilt u weten welke voordelen de Durocan voor uw woningcorporatie heeft? Kies hieronder een datum en tijdstip en wij nemen contact met u op.

Back To Top