Woningcorporaties

Innovatief energieconcept
Verduurzaming is een belangrijk thema in de ontwikkeling van het woningbezit van uw corporatie. U wilt niet alleen stappen maken in het energielabel maar juist het comfort verbeteren en tegelijk het energieverbruik verminderen. Veel maatregelen richten zich op isolatie en het plaatsen van zonnepanelen. Maar door de urgentie rondom gasloos verwarmen is het interessant om ook de gas CV te vervangen door een duurzame manier van verwarmen. De Durocan in combinatie met onze warmtepomp biedt die mogelijkheid!

Ideale gas vervanger in bestaande bouw
Durocan maakt warm water tot 80°C. Door het gebruik van fasemateriaal is de buffer ook nog eens relatief klein zodat het in ieder huis geplaatst kan worden. Grote thermische buffervaten zijn verleden tijd. Zo vormt Durocan een ideale vervanging voor uw bestaande gasgestookte verwarmingssystemen. Bovendien voorziet Durocan ook in de sanitair warm water behoefte en is het systeem zeer onderhoudsarm met een lange levensduur van 20 jaar of meer.

Eigen opwek en verbruik balanceren
Als de zonnepanelen op uw objecten veel energie opleveren ontstaan er pieken in uw teruglevering. Andersom, als warmtepompen tegelijk aanschakelen als de zon niet schijnt, koopt u ineens veel energie in. Dit moet gemanaged worden. Durocan bevat slimme regeling die uw eigen energie opwek matcht met de ideale draaiuren van de warmtepomp. Bovendien optimaliseert het systeem met weersvoorspellingen en gedragsdata de warmtevoorraad voor de komende dagen.

Systeem zonder en mét optimalisatie van eigen opwek en warmtevoorraad voorspelling

Het resultaat is dat uw totale energie huishouding wordt geoptimaliseerd. Uw pieken op het net worden gereduceerd. Dit resulteert direct in lagere kosten.

Als u concrete wensen of vragen heeft kunt u een telefonische afspraak met ons inplannen. We leggen u dan graag uit wat we te bieden hebben en hoe dit in uw objecten kan worden toegepast.

CONTACT

Plan een introductiegesprek

Wilt u weten welke voordelen de Durocan voor uw woningcorporatie heeft? Kies hieronder een datum en tijdstip en wij nemen contact met u op.

Back To Top